Triangle books

Especialistes en l’elaboració de llibres d’alta qualitat sobre turisme, patrimoni i cultura des de l’any 1982. Referents en guies de viatge de les Illes Balears i les diferents zones de la costa mediterrània espanyola en múltiples idiomes –en alguns casos hem arribat a traduir els nostres llibres a onze llengües– i en popularitzar l’obra arquitectònica d’Antoni Gaudí . Fem alta divulgació, unint el rigor dels millors especialistes i una escriptura abellida i comprensible per al gran públic.

La fotografia és el nostre punt de partida. Podem dir que la qualitat de les imatges és el nostre segell. Ens estimem les imatges que editem i les envoltem de textos d’autors de prestigi, un bon disseny gràfic i una impressió molt acurada. Utilitzem materials sostenibles en tots els nostres productes i seleccionem els millors proveïdors de proximitat, als quals exigim les corresponents certificacions mediambientals i de gestió responsable de residus. Vetllem per un turisme respectuós amb l’entorn i amb curiositat per conèixer la nostra cultura i el nostre paisatge.

A l’apartat de Gaudí es pot esmentar que: “Triangle Books és pioner en divulgar l’obra arquitectònica d’Antoni Gaudí i actualment comptem amb un gran nombre de publicacions sobre tots els seus edificis, a càrrec d’autors reconeguts i especialistes en les diferents temàtiques.”

Triangle Postals

També fem postals, mapes, calendaris i marxandatge. Abastem una àmplia temàtica de les diverses zones on tenim distribució pròpia: ciutats i pobles, meravellosos paisatges —mar i muntanya—, edificis patrimonials, llocs d’interès turístic o “mediterraneïtat”. El nostre fons de postals s’amplia constantment, els calendaris cada any són renovats, hem incorporat una nombrosa col·lecció d’imants, fem llibretes i es van incorporant altres nous productes de marxandatge.

Triangle Kids

Novetat! Ara, també fem contes i activitats per als més petits. Triangle Kids és el segell infantil-juvenil de Triangle Postals nascut el 2022. Encetem una nova col·lecció de contes en sintonia amb els nostres valors de sempre, com són la qualitat dels textos i els acabats, el desig de promoure la igualtat d’oportunitats per a totes les persones i el respecte pel medi ambient.