El passat 20 de juny es va celebrar a Barcelona la presentació del llibre “Explora Catalunya amb Cori Calero”, basat en el popular programa “Espai Terra” de TV3. L’acte va tenir lloc a la Casa del Llibre de Rambla de Catalunya i va comptar amb l’assistència del meteoròleg Tomàs Molina i la periodista Cori Calero.
Llegir més

El programa Els entusiastes, que emet la televisió pública balear (IB3), està dedicat a persones i entitats que destaquen per la seva creativitat, innovació i compromís en l’àmbit de la cultura.

Ens sentim honorats i orgullosos a l’hora d’haver estat triats com a protagonistes d’un dels seus reportatges.

Si ens voleu conèixer —o si ja ens coneixeu i voleu saber-ne més— cliqueu aquest link, amb entusiasme!

Triangle Books presenta el llibre Barcelona festes • festivals • festes, un projecte que combina el luxe del llibre imprès amb espectaculars vídeos. Les pàgines de text i fotografies estan enriquides amb produccions audiovisuals que podràs gaudir en els teus dispositius Android o iOS gràcies als codis QR que trobaràs a l’interior del llibre.

A <em>Barcelona festes • festivals • festes</em> descobriràs totes les festes tradicionals de la ciutat, els seus orígens, el seu significat, els seus elements característics… i tot el que necessites saber per entendre el seu vessant més cultural i gaudir al màxim de les festes de Barcelona.

<em>Barcelona festes • festivals • festes</em> es presenta en una cuidada edició trilingüe en tapa dura de més de 220 pàgines amb textos de Teresa Duran i Armengol i espectaculars fotografies i vídeos de l’equip de Triangle Postals.

El llibre ja és a la venda a les millors llibreries.